Cargando...
 Sinycon Web  aColor · Diseño web
Sinycon Group · Teléfono 902 996 081Sinycon Group · Inicio
 
   
Que i per què  
Video tutorial del panell d'administració
 
 
 
Si necessites ajuda, no t'anem a deixar solament/a. Posem al teu servei tots l...
Cobrem menys perquè hem creat un sistema que fa pàgines web profesion...
En breu el nostre sistema permetrà que en actualitzar la teva pàgina web també...
Des de l'any 2000 treballem en el disseny de pàgines web dinàmiques, donant...
 
 

aColor i Sinycon Web

Disseny web aColor
 
 
Diseño de paginas web con aColorAcolor  neix l'any 2005, encara que els nostres començaments van ser l'any 2000 com  BuscaPrat, una guia comercial que ofereix als seus clients la possibilitat d'administrar els seus anuncis mitjançant un panell d'administració.
 
Portem més de deu anys coneixent les necessitats reals dels nostres clients, per tant sabem ben quins són els seus problemes a l'hora d'actualitzar el seu espai en internet.

L'any 2008 amb l'inici de la crisi, decidim treballar en un sistema que creés pàgines web d'una manera ràpida i fàcil d'administrar per a l'usuari/a, d'aquesta manera podíem oferir uns preus realment econòmics.

Avui dia el nostre gestor de continguts (CMS) és capaç de crear qualsevol tipus de pàgina web, des de la més senzilla a la més complexa. La capacitat d'informació que es pugi a la web és il·limitada, tant galeries d'imatges, llistats de notícies, catàlegs, seccions, etc.
Nosaltres et vam crear la web a mesura, pugem la primera informació i t'ensenyem el fàcil que és fer-ho un mateix.

Les pàgines web creixen segons les necessitats del client oferint-li un panell d'administració per actualitzar el contingut des de qualsevol ordinador amb connexió a internet. Un panell de control fàcil d'administrar i on el client disposa de les últimes millores, per la qual cosa el sistema mai quedarà obsolet. Podem fer-te també la pagina en facebook i que se sincronitzi amb el teu web, o viceversa, d'aquesta manera solament has de pujar la informació en un sol lloc.  

Acolor és una empresa on ens preocupem pels nostres clients, creixem a poc a poc però amb passos ferms, no oferim serveis fàcils de vendre sinó serveis que no donin problemes.

Som un equip de professionals que fem que les petites i mitges empreses (PIMES),puguin tenir el seu espai en internet d'una manera econòmica però alhora totalment professional.

  
Sinycon Group · Inicio
 
 
Inici   ·   Graphics   ·   Web   ·   Gifts   ·   Post  ·  Webs amigues
   
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat