Cargando...
 Sinycon Web  aColor · Diseño web
Sinycon Group · Teléfono 902 996 081Sinycon Group · Inicio
 
   
La teva pàgina web en 5 passos  
PAS A PAS
 
Crea la teva pàgina web en tan sols uns pocs passos.
 
 

Escollir un domini gratis

Un domini gratis en contractar el Pack WEB

 
T'ajudem a triar el millor nom de domini per a la teva empresa, el preu és de 0 € per als dominis contractats amb el nostre Pack WEB, per a la resta d'allotjaments el preu és el següent:
 
Sol·licita el teu Pack Web amb el domini triat
Per sol·licitar el teu Pack WEB contacta amb nosaltres i una vegada et decideixis pel nom de domini, ho registrem al teu nom i t'ho deixarem preparat perquè apunti al teu hosting, des d'aquest moment ja tindràs activa la teva pàgina web amb els teus propis correus, i el panell d'administració preparat per pujar la informació al teu web, si necessites més d'un domini tens la possibilitat de registrar-los i mitjançant  gestió de dns redirigir-los  al domini principal sense necessitat de contractar més allotjaments, tan sol pagant el preu del domini.
 
 
Gestió DNS
 
El servei DNS és el pont entre el teu domini i l'allotjament. Amb el domini inclou la gestió completa dels DNS. Podrà redirigir les peticions que rebi el seu domini cap a on desitgi, redireccions web o també redireccions de correu electrònic:
Redireccions Web i CNAME: redirigeix les peticions web del teu domini a la IP o el domini que desitgis.
Redireccions Web per als subdominis: creea tants subdominis com vulguis i configura cadascun independentment.
Redireccions email: apunta els correus que arriben al teu domini individualment o en grup (catch-all). Per exemple podràs redirigir els correus que arribin a info@mi-alojamiento.com cap a tucuenta@gmail.com.
Àlies de domini, el teu web es veurà de la mateixa manera amb diversos dominis, fins i tot els comptes de correu funcionessin de la mateixa manera amb diversos noms de domini.
 
 
  
Sinycon Group · Inicio
 
 
Inici   ·   Graphics   ·   Web   ·   Gifts   ·   Post  ·  Webs amigues
   
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat