Cargando...
 Sinycon Gifts Reclam Station · Fabricación de artículos promocionales para empresas
Reclam Station · Teléfono 933791873Sinycon Group · Inicio
   
El compromís en sinycon Gifts  
LA NOSTRA POLÍTICA D'empresa
 
 
 

Qualitat de servei en articles publicitaris

Assessorament

Li aconsellem en els millors regals publicitaris i regals promocionals per a la seva empresa. Reclams i articles publicitaris. Som capdavanters en marxandatge per a màrqueting de fidelització empresarial.
Indiqui'ns els detalls de l'acció promocional que desitja efectuar i el sector al que pertany la seva empresa i li assessorem sobre els articles específics més nous, pràctics i impactants per a aquesta acció dins del pressupost que un. ens indiqui, sempre hi ha un article relacionat amb la seva activitat.

 

Personalització

Marquem el seu logotip en tots els productes dels nostres catàlegs.
El servei de personalització dels nostres articles publicitaris és ràpid i garantido, disposem de personal capacitat i tallers especialitzats en: serigrafia, estamping, traçador, tampografia, flexografía, brodat, teixit jaqcard, gravat laser, pantografía, i sublimació . Adaptant al gravat més  idoni segons el seu logotip i el producte escollit.
Fem una mostra virtual amb la seva logotipio al moment de confirmar la seva comanda, i una vegada aprovada, fem un estricte seguiment i control de qualitat .

 

Política de preus

Som capdavanters en regal promocional i marxandatge de tot tipus, i sent importadors directes els nostres preus són altament competitius, si bé és molt difícil comparar preus per la gran atomització de marques i models, no sempre s'estan comparant productes idèntics, podem assegurar que a igual qualitat, marca, terminació, gramatge, etc.. podem igualar o millorar qualsevol oferta del mercat.
Som distribuïdors oficials de tota la línia de productes Makito, podent oferir els preus més competitius del mercat per a tots els articles publicitaris Makito.

 

Lliurament i ports

Som conscients de la importància a lliurar a temps un material promocional, i garantim l'estricte compliment dels terminis de lliurament. Per estar estratègicament situat en les proximitats de la majoria de les terminals de transport, missatgeria i courier podem enviar en 24 hs a qualsevol país d'Europa.  La nostra política de ports per als detalls i especificacions de cada comanda inclou lliurament sense càrrec en qualsevol part d'Espanya, França o Portugal excepte illes, a partir de 401 € de compra.
Política de mostres: les mostres sol·licitades sempre són sense càrrec i a ports deguts.
 
  
Sinycon Group · Inicio
 
 
Inici   ·   Graphics   ·   Web   ·   Gifts   ·   Post  ·  Webs amigues
   
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat